Isnin, 7 Januari 2013

HARI JADI ATOK

Hari untuk makan dan makan. Semalam adalah hari lahir bapa mentua saya. Hari ahad pulak tuh, ape lagi dia ajak gie Melaka. Nak beli kek dia tak nak so, dia nak belanja makan. terbalik pulak patut kitaorang belanja dia kan. Orang paling suka adalah Haziq.  Sebab ape, sebab dia nak ajak makan Kenny Rogers. Kat Segamat tak de Kenny Rogers. tu yang beriya nak ajak makan kat Melaka. Ini dah bukan hari jadi atok tapi hari jadi Haziq.  Dah lah hari jadi dia bulan dua nie, dia dah request nak buat kat rumah lah bagai kan. Malas betul ibu ko nie nak buat. Siap dah request tema ape..Fening. selalu buat beday party dia kat sekolah je kan tapi tahun nie dah darjah satu, tak delah masanye cikgu nak layan birthday party nie kat sekolah. Amacam...malas betul mak buyong nak pikir. Sakit kepala...jom lah layan gambar jejalan sebentar ke Melaka semalam

Menci tengok my husband siap tutup muka pulak. Poyo betul

Orang yang dirai adalah Atok Aji.  Yang tepi sekali. 



Ayah ko tetap tak nak pandang kamera. Tak sporting langsunglah. 

Entah ape gaya dak Haziq nie buat.



Ha ambik nak si demok yang tengah duduk tuh.  Malu ai. Besar betul rasanya sekarang. Walaupun dulu besar tapi sekarang lagi besau.  Ape macam ini.
Apepon Selamat Hari Jadi untuk bapa mentua saya. Semoga dipanjangkan umur dan semakin dimurahkan rezeki.


2 ulasan:

  1. congrats weh!!brapa bulan dah ko?

    BalasPadam
  2. si leabar nih dah lapan bulan mun...huhuuuu

    BalasPadam