Sabtu, 25 Januari 2014

Usia

Semalam hari jadi saya. Pada tarikh ini saya dilahirkan 32 tahun yang lalu. Tengok usia memang dah matang ni hihiii.
Saya sebenarnya hampir terlupa hari ni birthday saya. Kawan wish baru teringat. Thank you pada kak lin yang wish awal. Sibuk sangat. Bila cuti memanglah tak ingat ape kekadang tu. Tambah pula Hafikh dah lasak..adoiyai penat acik kejar mengejar. Maklumlah acik dah tuo.
Tak de sambutan beriya pon. Cuma ucapan dari UncleBad (walaupun orang yang terakhir bagi ucapan tapi saya sangat hargai huhuuu..dia memang selalu lupa pasal tarikh.semua tarikh lah tak ingat kat otak. menci tau),Haziq, keluarga dan teman-teman yang mengingati. Terima kasih ye.
Kalau dulu-dulu, macam -macam impian yang ade. Yelah zaman muda remaja semua pun mengharapkan yang indah-indah..kan. Sekarang ni, walaupun masih muda lagik hihiii (mudalah sangat)saya cuma impikan mendapat kesihatan yang baik,anak-anak yang berjaya dunia akhirat dan saya sangat-sangat optimis sekarang untuk menjadi seorang hamba Allah yang bertakwa. InsyaAllah. Saya sedang ingin cuba menjaga aurat dengan lebih sempurna..semoga saya mampu melakukan semua nya.
Awak,awak,awak apesal tetiba saya feeling ala-ala ustazah ni..hihii..aku insan yang lemah. hanya mampu berserah....

semoga saya juga berjaya mendidik anak-anak amanah Allah ini. 
dan menjadi isteri yang taat pada suami hihiii..Amin. abaikan gambar poyo 
UncleBad tu ye. 
Dia memang cegitu. ok daaaaa..

1 ulasan:

  1. happy besday ikien!!!! amin, aku doakan yg baik2 untuk kehidupan ko. Moga bahagia bersama keluarga (itu memang keutamaan wishlist time besday kan). dan berhijrah kepada kebaikan, itu juga satu wishlist yg baik sempena peredaran usia kita.

    BalasPadam